Ανοιγομένο σύστημα με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων

Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά του στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα την ικανότητα επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης.

Η δυνατότητα υποδοχής περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος παρέχει απόλυτη ασφάλεια σε διάρρηξη. Το σύστημα διαθέτει διατομές σε οβάλ και κλασική γραμμή.

Η δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού κλειδώματος σε συνδυασμό με το μηχανισμό θερμοδιακοπής παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις. Το διαχρονικό του design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές.

Τα συστήματα

H EXALCO, παρουσιάζει τις σειρές ανοιγόμενων συστημάτων Albio 101 C, Albio 108 C και Albio 109 C κουφωμάτων με μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων (Multiple Locking Mechanism). Οι σειρές εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία και ασφάλεια χάρη στο περιμετρικό κλείδωμα που διαθέτουν προκειμένου να ασφαλίζουν σε περισσότερα από ένα σημεία του κουφώματος, καθώς και μείωση του χρόνου κατασκευής.

Οι μηχανισμοί

Οι µηχανισµοί ανοιγοµένων – ανακλινοµένων κουφωµάτων, παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόµη και στην βασική τους έκδοση. Η ανάκλιση γίνεται στο κατωκάσι µέσω ενός κλείστρου ασφαλείας. Η συνεργασία του κλείστρου της ανάκλισης µε το αντίστοιχο αντίκρισµα παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Παράλληλα, μπορεί κανείς να συνδυάσει έναν περιμετρικό μηχανισμό με ηλεκτρονικές εφαρµογές κλεισίματος και κλειδώματος, εξασφαλίζοντας υψηλότερο επίπεδο αυτοματισμού από πλευράς ευκολίας στην χρήση και υψηλή ασφάλεια.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.