Ιδανικό για την αντικατάσταση υπαρχόντων εγκαταστάσεων λόγω της δυνατότητας του κουφώματος στην εσωτερική του πλευρά να είναι συνεπίπεδο με το δάπεδο.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • ιδανική στεγάνωση με ελαστικά EPDM

  • εξαιρετικές επιδόσεις θερμοπερατότητας με Uw έως 1,15W/m²K*

  • ιδανικό για αντικατάσταση

  • ειδικό σύστημα απορροής υδάτων

  • ειδικό μηχανισμό κύλισης έως 250Kg

EXALCO 256 Thea
Συρομενο-ανασηκωμενο συστηMα Mε θερMοδιακοπη

Το νέο συρόμενο σύστημα Albio 256 Thêa αποτελεί ένα από τα μοναδικά μίνιμαλ συρόμενα- ανασηκώμενα συστήματα που προσφέρει ιδανική στεγάνωση χάρη στη χρήση ελαστικών από EPDM.

Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές και διαθέτει μίνιμαλ όψη με ενσωμάτωση της κάσας στον τοίχο περιμετρικά του συστήματος, ορατό προφίλ 45mm και στενό γάντζο ορατής επιφάνειας μόλις 42mm.

Παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uw έως και 1,15 W/m2K . *

Ενσωματώνοντας την κάσα στο δάπεδο, το κούφωμα γίνεται συνεπίπεδο εσωτερικά και εξωτερικά.
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Albio 256 Thêa είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα το δάπεδο να είναι συνεπίπεδο μόνο στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος, καθιστώντας το ιδανικό για την αντικατάσταση υπαρχόντων εγκαταστάσεων.
Για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος έχει μελετηθεί ένα ειδικό σύστημα απορροής, που δίνει τη δυνατότητα στο νερό να απορρέει και από την εσωτερική πλευρά του κουφώματος.

Επιπλέον, διαθέτει έναν ειδικό ανασηκώμενο συρόμενο μηχανισμό κύλισης που επιτρέπει υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού το κάθε φύλλο που κινεί μπορεί να έχει βάρος έως 250kg.

Είναι δυνατή η κατασκευή όλων των τυπολογιών συρόμενου συστήματος.
*(Τιμή με Ug= 0,6 W/m2K και χρήση θερμικά βελτιωμένου αποστάτη)

Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του σε λιτές ίσες γραμμές το καθιστά ένα από τα μοναδικά μίνιμαλ συρόμενα- ανασηκώμενα συστήματα αλουμινίου. Προσφέρει αθόρυβη κύληση και απόλυτη στεγάνωση χάρη στη χρήση ελαστικών από EPDM. Διαθέτει ορατό προφίλ μόλις 45mm, στενό γάντζο ορατής επιφάνειας 42mm και πετυχαίνει εξαιρετικές επιδόσεις θερμοπερατότητας με Uw έως 1,15W/m²K*.