Κουφώματα Αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου μας ανταποκρίνονται άψογα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης εντός της οικίας σας:

Διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, χειμώνα-καλοκαίρι, χάρη στους εξαιρετικούς δείκτες θερμοπερατότητας (χαμηλό Uw).

Αποτροπή εισόδου υδάτων στον εσωτερικό χώρο, λόγω της ιδιαίτερα υψηλής στεγάνωσης.

Τα πολλαπλά στεγανωτικά ελαστικά «σφραγίζουν» το κούφωμα και αποτρέπουν την είσοδο αέριων μαζών στο εσωτερικό.

Στιβαρότητα και σταθερότητα απέναντι σε υψηλά φορτία ανέμου που ασκούν πίεση στο κούφωμα, ακόμα και σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως τυφώνες.

Αντοχή Στο χρόνο

Κουφώματα Αλουμινίου, θα αγοράσει κανείς το πολύ 2 φορές στη ζωή του.

Συνεπώς, έχει μεγάλη σημασία να είναι ανθεκτικά στις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Το αλουμίνιο από το οποίο αποτελούνται τα προϊόντα μας είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό. Έχει εξαιρετική αντοχή απέναντι στη διάβρωση και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση.

Τα πιστοποιημένα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε στα κουφώματά μας
(μεντεσέδες, λαβές, μηχανισμοί, στεγανωτικά ελαστικά κ.α.) είναι εξίσου ανθεκτικά, ενισχύοντας στο μέγιστο τη συνολική αντοχή στο χρόνο.

Οι επιφανειακές κατεργασίες βαφής και ανοδίωσης που γίνονται στις σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας, θωρακίζουν το κούφωμα αλουμινίου και το προστατεύουν από τη διάβρωση και τον ήλιο

Ωστόσο, τα κουφώματα Αλουμινίου χρειάζονται συντήρηση σε ετήσια βάση, προκειμένου να διατηρηθεί η καλή τους λειτουργία σε βάθος χρόνου.

Η Αlpet αναλαμβάνει τη Συντήρηση των κουφωμάτων Αλουμινίου σας, οποιασδήποτε εταιρείας αλλά και σειράς , παρέχοντας σας τις παρακάτω υπηρεσίες :

  • Επισκευές

  • συντήρηση παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου

  • πόρτες
  • παράθυρα
  • εξώπορτες
  • μπαλκονόπορτες

Το Service γίνεται από ειδικούς τεχνίτες αλουμινίου σε ανοιγομένα και συρόμενα κουφώματα, ρολλά, σίτες, αντικατάσταση σε φθαρμένα ράουλα, μεντεσέδες, κλειδαριές .

Με το πέρασμα τον χρόνων η επισκευή, το σέρβις, η αντικατάσταση εξαρτημάτων σε μπαλκονόπορτες, παράθυρα, γίνεται απαραίτητο για να λειτουργούν και πάλι σαν καινούρια.